Nieuw in ons assortiment zijn de muurdeco's.

Graag laten wij u kennis maken met onze nieuwe decoraties uit aluminium. Wij maken deco's om uw huis op te vrolijken, beter vindbaar te maken, te personaliseren, zowel binnen als buiten. Het decoreren van uw huis wordt uw handtekening.

U vindt bij ons deco's gaande van dieren en vogels tot huisnummers, namen en zelfs sleutelhangers. Kies uit een verzameling van voortdurend veranderende deco's of contacteer ons om uw eigen persoonlijke deco te ontwerpen, zowel particulier als professioneel.

Productie

Al onze deco's worden geproduceerd in Frankrijk, gemaakt van de beste kwaliteit aluminium. Uw deco wordt uitgefreesd, hierna geborsteld en behandeld met een epoxy laag. Dit zorgt ervoor dat uw deco niet zal roesten en lang mooi blijft, zelfs buiten. Om uw deco te beschermen tegen alle weergoden leveren wij roestvrij stalen schroefjes met pluggen bij de deco. Meer nog, wij geven u zelfs 20 jaar garantie op uw deco!

Onze standaard kleur is een oud-bronzen hamerslag, maar u kan uw deco in alle kleuren verkrijgen. Er is een standaard palet van RAL kleuren beschikbaar, maar om het écht persoonlijk te maken of uw huisstijl en logo te verkrijgen, kan u kiezen uit alle beschikbare RAL kleuren.

Enkel figuren?

Naast onze standaard decoraties hebben we ook een assortiment sleutelrekjes, sleutelhangers, huisnummers, ensembels om een volledige fresco op uw muur te maken. Vele mensen gingen u voor, klik hier voor een impressie.

U kan deco's online bestellen, nog niet alles staat in onze webshop, maar hier kan u onze catalogus bekijken.