Carwrapping en voertuigbelettering

Als u bedenkt hoeveel kilometersuw bedrijfsvoertuig elke dag op de weg doorbrengt kunnen wij voor u er een prachtige mobiele advertentie van maken, die de aandacht van elke voorbijganger weet te trekken.

Carwrapping bestaat uit een combinatie van twee zelfklevende films die als een "second skin" rond uw voertuig past en het optimaal beschermd tegen krassen, steenslag, chemische producten, vuil, enz. Daarnaast biedt het geheel een uitstekende UV-bescherming, zodat de orginele lak ook nog afschermd van de schadelijke, verblekende effecten van de zon.

De zachte en soepele gegoten films laten zich probleemloos in de diepe inkepingen van voertuigen verwerken en in tegenstelling to de meeste andere carwraping systemen op de markt, komen ze, indien op een correcte wijze, niet los.

Elk mogelijk design kan tot een "wrap" worden omgevormd, zodat u een prachtige mobiele advertentie kan aanbieden, die de aandacht van de voorbijganger weet te trekken

In tegenstelling tot het (her)spuiten van een voertuig, kan een carwrap design in slechts enkele uren worden aangebracht en het kost bovendien een stuk minder dan een dure nieuwe laklaag. Carwrap kan net zo makkelijk weer worden verwijderd als het werd aangebracht, zonder enig spoor van lijm op het voertuig na te laten. Zodat u regelmatig de reclame op uw voertuig kan vernieuwen. 

Dankzij extra bescherming die de film aan de originele laklaag biedt, ziet het voertuig er na verwijdering van de wrap weer uit als tevoren en zak het bij een eventuele verkoop hogere inruilwaarde hebben.

Het succes van een carwrapping is nauw verbonden met het vakmanschap van de technieker die het systeem aanbrengt. Trainingen en bijscholing worden regelmatig door ons gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste materialen, technieken en kleuren in de carwrap-wereld.

wij werken onderandere met:

     

Voor en na