Textiel frames met of zonder LED verlichting

Textielframes; flexibel, creatief en innovatief.

Onze alumium textielframes zijn de oplossing voor het snel en efficient wisselen van uw etalage, beurswand, promotiewand, fotolijst, ...

  

U vindt in ons assortiment een groot aantal aluminium textielframes, onze producten zijn hoogwaardig en hebben tal van doordachte toepassingen.

Er bestaan verschillende soorten profielen om te gebruiken als wandmodel of losstaand, met of zonder LED verlichting, dubbel of enkelzijdig. De profielen voor de wandframes gaan van een 15mm eco profiel tot een 27mm profiel. Onze LED frames zijn gemaakt met 90mm profielen en High power LED's.

     

Onze wandprofielen zijn zeer populair en wordt veel gebruikt in bedrijfsgebouwen, op beurzen of in interieurs. Door het strakke doek en aluminium frame kunnen de frames perfect geïntegreerd worden in moderne interieurs. Door te siliconenstrip is het doek perfect zelf te vervangen!

   

NIEUW Houten textielframes!

In primeur presenteren wij drie zeer decoratieve houten textielframes. Uw reclame krijgt absolute meerwaarde door een van onze disign profielen toe te passen.

De profielen zijn bestemd voor hangend enkelzijdig gebruik. Deze houten textielframes zijn op iedere gewenste maat leverbaar en kunnen met of zonder LED lichtplaat uitgevoerd worden.

 Baroque

 Pure

 Elegance

Onze drie profielen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, dus 9 stijlvolle designs met een eenvoudig te wisselen textieldoek.

Voor meer info en prijzen, mail of bel ons!