Textiel bedrukking en borduren

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfskledij, wilt u een origineel kraamcadeau, bent u een vereniging op zoek naar een cluboutfit, sportclub, jeugdbeweging, vrijgezellen T-shirt, ....

Wij bedrukken al uw textiel al vanaf 1 stuk!

Onder textielbedrukking wordt er verschillende soorten artikelen verstaan, wij borduren, bedrukken met flexdruk en zeefdrukken. Full color of in 1 kleur, voor 1 of 100 stuks, bij ons kan dit allemaal!

Wij werken met alle merken, in deze catalogus vindt u meer dan 5000 artikelen waaruit u een keuze kan maken. Maar aangezien wij met meerdere leveranciers samenwerken kan u bij ons altijd terec

Ons assortiment is enorm! Heren, dames, kinderen, baby's hebben een ruime keuze in merken, modellen, kleuren. Ook onze werkkledij is kwalitatief! Wij geven steeds advies in merken, modellen, kwaliteitsverschillen, ... Zeer belangrijk indien de maten groter of kleiner uitvallen dan normaal.

Vind u niet wat u zoekt? Twijfel zeker niet om met ons contact op te nemen, zodat wij bij andere leveranciers kunnen zoeken naar het gewenste product.

Voor een paar ideeën kan u terecht op onze foto pagina of contacteer ons, wij werken uw idee uit!

Flexdruk 

Flexdruk is een techniek waarbij het ontwerp wordt uitgesneden uit gekleurde folie. Onder hoge temperatuur wordt de flex op uw textiel geperst. De flexfolies voelen glad aan en zijn ook lichtglanzend. Er bestaan meer dan 50 verschillende kleuren en texturen, modieuze en glitterfolies zijn ook beschikbaar.

De grootste voordelen van flexfolie zijn

  • Haarscherpe randen en heldere kleuren

  • Ook geschikt voor elastisch materiaal en nylon

  • Eenvoudig en gemakkelijk te wassen

  • Geschikt voor kleine en gedetailleerde ontwerpen

  • U betaald niet voor film of inzet kosten

Borduren

Borduring is een techniek die al jaar en dag bestaat. Meestal worden de zwaardere of moeilijkere stoffen geborduurd, denk maar aan fleece, badstof, caps, jassen, ... Maar ook hemden of andere stoffen kunnen geborduurd worden. T-shirts zijn minder geschikt niet omdat het stof te licht is.

Door onze samenwerking met gespecialiseerde bedrijven kunnen wij u zeer goede kwaliteit en een snelle service aanbieden aangaande de borduringen. De borduurmachine heeft 8 borduurkoppen en kan tot 15 kleuren per borduring aan, heeft een hoge snelheid en een perfecte kwaliteit!

Zeefdruk

Zeefdruk is een techniek waarbij alle vlakke materialen kunnne bedrukt worden, ook textiel. Wij raden zeefdruk vooral aan bij grote aantallen met weinig kleuren, bijvoorbeeld T-shirts voor een fuif of evenement, beurs, promotiemateriaal, ... Zeefdruk is echter beperkter in zijn kleuren.

Onze kostprijzen van alle tecnhieken hangen af van de groottes van het ontwerp en het aantal. Bij borduren en zeefdruk is er een éénmalige startkost vereist om het logo of tekst "klaar" te maken.